FORTRYDELSESRET/RETURNERING

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Perioden for de 14 dages fuld fortrydelsesret starter på dagen, hvor ordren er leveret.

For returnering – følg venligst dette link og opret et retur labe

Du modtager returlabelen på mail, printer den og afleverer den i en GLS Pakkeshop samme med pakken.

Varen skal returneres i dens originale emballage med polybag, hangtags m.m. og alle returomkostninger afholdes af kunden selv.

Ved oprettelse af et retur label af værdi 39dkr forbeholder vi os retten til, at reducere dette beløb (39dkr) i det samlede retur beløb.

Alternativ kan du mail os på return@akjaerbede.com hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med.

Standardfortrydelsesformular

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

– Til A.Kjærbede Aps
– Jeg () meddeler herved, at jeg () ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min () købsaftale om følgende varer ()
– Bestilt den ()/modtaget den ()
– (Dit navn)
– (Din adresse)
– Dato

Når mailen er sendt (vent ikke på bekræftelses-mail) kan du sende varen afsted til følgende adresse:
West Logistics – A. Kjærbede ApS – Michael Drewsensvej 7 – 8270 Højbjerg. (Vi afhenter ikke i pakkeshops, så skal laveres på denne adresse i tidsrummet mellem kl 9 og 16.00 mandag til fredag)
Påfør order nummer på kassen med tush eller kuglepen.
Det er ikke muligt selv at returner varerne fysisk, på adressen.

OMBYTNING

Vi kan desværre ikke håndtere en ombytning og henviser derfor til, at du returnerer din vare jf. ovenstående returnering. Ønsker du en anden vare, så placerer du blot en ny ordre på den ønskede vare.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.
Varen skal returneres i dens originale emballage med polybag, hangtags m.m

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til A. Kjærbede APS at vurdere varens stand.

BRUG FOR HJÆLP?

Find vores kontakt oplysninger her