0

Historie

 

A.Kjærbede 

Om

A. Kjærbede blev skabt i 2016 af mig, Adam Geertsen, med et ønske om at forene god kvalitet og gennemtænkt design – til en pris, hvor de fleste kan være med.
Grundlaget for brandet er en solid ideologi om, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen.

Jeg har selv har været i modebranchen i mere end 20 år og har altid savnet den overkommelige luksus.
Jeg døbte brandet A. Kjærbede fordi Kjærbede betyder ”mandebeslutning” på Bornholmsk, og det referere til processen som jeg gennemgik, da jeg startede projektet op.

Det har krævet et stort stykke arbejde, og mange kritiske beslutninger, at nå frem til den helt rette producent, de rigtige materialer og design.
Det var for mig en mandebeslutning, der skulle til for at skabe et produkt, som jeg selv var stolt af og havde lyst til at tage ansvar for.

Navnet refererer ligeledes til Bornholm og Danmark. Æ’et i Kjærbede understreger brandets nordiske ophav, som også ligger til grund for designinspirationen hver sæson.

A. Kjærbede udgiver en kollektion om året. Inspirationen til vores solbriller hentes i det generelle modebillede og tidens store trends. Dette kombineret med en høj grad af tidsløshed og klassiske udtryk.

Det essentielle ved A. Kjærbede er et stort fokus på detaljerne, hvilket også hæver kvaliteten fordi der er taget stilling til hver en lille funktion og form på den enkelte solbrille.

A. Kjærbede er en virksomhed skabt med passion og kærlighed, og det er stadig mig, der håndterer de fleste af processerne, selvom teamet er udvidet med agenter og distributører over det meste af verdenen.

Jeg håber du kan fornemme den energi, der er lagt i dine nye solbriller når du pakker dem ud. Vores hovedformål er nemlig, at du er mere end tilfreds med dit køb.

De bedste og varmeste hilsner

Adam Geertsen

CEO og Founder